Over ons

Over Patribel Vastgoed

Patribel Vastgoed werd opgericht in 2013 en specialiseert zich enkel in het professioneel beheer van mede-eigendommen. Patribel Vastgoed kwam tot stand door het bundelen van de krachten van Catharina Op de Beeck° en Kevin Van Espen.

 

Patribel Vastgoed staat garant voor een gedegen vakkennis als professioneel syndicus van appartementsgebouwen en garagecomplexen. Hierdoor kunnen we u een optimale dienstverlening aanbieden die garant staat voor kwaliteit en integriteit. De verregaande specialisering in beheer van mede-eigendom alsook de permanente bijscholing van ons team zorgt ervoor dat uw residentie in goede handen is. Onze persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon zijn onze grootste troef.

 

Ook voor kleinschalige residenties is kiezen voor Patribel Vastgoed een doordachte keuze. Zo bent u er zeker van dat ieders belangen onpartijdig worden verdedigd en bent u bovendien ook gerust dat het beheer van uw residentie met kennis ter zake wordt opgevolgd en uw residentie steeds up-to-date is met de recentste wet- en regelgeving.

 

Ons werkterrein strekt zich voornamelijk uit tussen Antwerpen-centrum, langs de E19 en de E313 tot delen van het Neteland en de Zuiderkempen. Ons kantoor bevindt zich te Boechout wat een uitstekende uitvalsbasis is om onze mede-eigenaars snel van dienst te kunnen zijn.

° Catharina Op de Beeck was tot mei 2019 actief binnen Patribel Vastgoed. Omwille van gezondheidsredenen heeft zij gedwongen afscheid moeten nemen van Patribel Vastgoed. Wij dragen haar een warm hart toe en wensen haar veel beterschap.

Ons team

Thomas Gerstmans | Financial Associate

Ik ben Thomas en al jaren gefascineerd door cijfers en de niet altijd even logische samenhang hiervan. Toch streef ik ernaar om deze telkens perfect in balans te brengen en hierover in mensentaal te communiceren. Ik behaalde een Bachelor-diploma Accountancy & Fiscaliteit en ben op kantoor verantwoordelijk voor de financiële opvolging van uw residentie. Ik sta in voor de opmaak van de periodieke afrekeningen en begrotingsramingen alsook voor de opmaak van andere boekhoudkundige documenten, het uitvoeren van financiële controles, de betaling van facturen, etc. Indien u vragen heeft over het financieel beheer, neem dan gerust contact met mij op.

Kim Leurentop | Community Associate

Ik ben Kim. Als community associate ben ik uw eerste aanspreekpunt. Ik behaalde een Bachelor-diploma Bedrijfskunde en ben op kantoor verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken. Zo waak ik over de deadlines en de agenda’s van het team, verwerk ik alle inkomende en uitgaande correspondentie, doe ik de nodige voorbereidingen en opvolgingen van de vergaderingen. Ook zorg ik ervoor dat offertes voor herstellingen en renovaties tijdig beschikbaar zijn en dat schadegevallen snel en adequaat worden afgehandeld. Kortom, u kan bij mij met elke vraag terecht.

Kevin Van Espen° | Property associate

Ik ben Kevin en uw vertrouwd gezicht tijdens de meeste vergaderingen. De continue afwisseling van technische, juridische en financiële vraagstukken zorgt er bij mij voor dat elke dag een nieuw avontuur is. Ik behaalde een Bachelor-diploma ‘Bouwkunde-Vastgoed’. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat uw residentie in optimale conditie wordt beheerd en dat de samenhangende leefgemeenschap behouden blijft.

° Bestuurder Patribel Vastgoed

Vacature: Property Associate (M/V)

Om het engagement naar ons cliënteel toe inzake kwaliteit en integriteit verder te verbeteren alsook om de groei en dynamiek verder te versterken, is Patribel Vastgoed op zoek naar een nieuwe toffe collega voor de functie ‘Property Associate’.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Kijk dan vlug op onze nieuwspagina voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een professioneel syndicus, die zich uitsluitend toelegt op het beheer van gebouwen?