Over ons

Over Patribel Vastgoed

Patribel Vastgoed werd opgericht in 2013 en specialiseert zich enkel in het professioneel beheer van mede-eigendommen.

 

Patribel Vastgoed staat garant voor een gedegen vakkennis als professioneel syndicus van appartementsgebouwen en garagecomplexen. Hierdoor kunnen we u een optimale dienstverlening aanbieden die garant staat voor kwaliteit en integriteit. De verregaande specialisering in beheer van mede-eigendom alsook de permanente bijscholing van ons team zorgt ervoor dat uw gebouw in goede handen is. Onze persoonlijke aanpak met vaste contactpersoon zijn onze grootste troef.

 

Ook voor kleinschalige gebouwen is kiezen voor Patribel Vastgoed een doordachte keuze. Zo bent u er zeker van dat ieders belangen onpartijdig worden verdedigd en bent u bovendien ook gerust dat het beheer van uw gebouw met kennis ter zake wordt opgevolgd en uw gebouw steeds up-to-date is met de recentste wet- en regelgeving.

 

Ons werkterrein strekt zich voornamelijk uit tussen Antwerpen-centrum, langs de E19 en de E313 tot delen van het Neteland en de Zuiderkempen. Ons kantoor bevindt zich te Boechout wat een uitstekende uitvalsbasis is om onze mede-eigenaars snel van dienst te kunnen zijn.

 

Zo zijn we actief in o.m. Boechout, Heist-op-den-Berg, Berlaar, Duffel, Edegem, Kontich, Lier, Mortsel, Rumst, Schilde, Schoten, Wijnegem, Zandhoven, Wommelgem, Aartselaar, Nijlen, Putte, Borsbeek, Hove, Lint, Ranst, Antwerpen, Deurne, Merksem, Wilrijk, Borgerhout, Berchem, Hoboken, Ekeren

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een professioneel syndicus, die zich uitsluitend toelegt op het beheer van gebouwen?