Onze diensten

Waar kunnen we bij u het verschil maken?

Indien u ervoor kiest om het beheer van uw gebouw toe te vertrouwen aan Patribel Vastgoed, beslist u om uw gebouw te laten beheren door een team van experten die hun vak door en door kennen.

 

De taken van een syndicus worden onder meer bepaald door de wet op mede-eigendom, de bepalingen van de statuten van het betrokken gebouw, alsook in het geval Patribel Vastgoed, door de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

 

Ontdek hieronder hoe het team van Patribel Vastgoed altijd paraat staat voor de residenties in beheer!

 

Natuurlijk is elk gebouw anders en kunnen de noden alsook de uit te voeren taken sterk verschillen.

 

Indien u dit wenst, overlopen we graag tijdens een persoonlijk vrijblijvend gesprek wat Patribel Vastgoed voor uw residentie kan betekenen.

Onze diensten

Technische hulp

Patribel Vastgoed hecht veel belang aan het technisch onderhoud om zo elke residentie in optimale conditie te brengen en behouden.

Financiële ondersteuning

Elke mede-eigenaar heeft nood aan een accurate opvolging. Daarom verloopt het financieel beheer van uw residentie volledig geautomatiseerd.

Administratieve aanpak

Geen administratieve bekommernissen meer voor onze mede-eigenaars. Wij verzamelen alle verplichte documenten in een up-to-date dossier dat raadpleegbaar is via de portaalsite.

Op zoek naar een nieuwe syndicus?

Bent u op zoek naar een professioneel syndicus, die zich uitsluitend specialiseert in het beheer van gebouwen?